[CNW:Counter]

Aktualizováno

25.04.2006
 

Vítám Vás na svých webových stránkách a přeji Vám zde příjemný pobyt.


   S radostí oznamuji, že AudioStudio Chotěboř získalo v tvrdé konkurenci mnoha žádostí eurodoménu www.audiostudio.eu. V současné době pro Vás připravuji novou prezentaci s rozšířenou nabídkou služeb AudioStudia Chotěboř.

Jan Pavlas
Marešova 634
583 01 CHOTĚBOŘ
( 736 769 190
pavlas.jan@infobar.cz

DOUBRAVANSKÁ JARNÍ NÁLADA

   klíčí bez ohledu na aprílové počasí. Zkoušeli jsme celou zimu bez ohledu na spousty sněhu, které nás ještě v polovině března všude obklopovaly, aby se záhy proměnily ve velkou vodu. Přes všechny rozmary počasí se má náš Doubravan čile k životu. A o té čilosti je tenhle text. 

   Při víkendovém soustředění 10.-12.3.2006 ve Štěpánově jsme udělali kus poctivé sborové práce. Mnoho další na nás v našich notových deskách a na pultíku naší sbormistryně Renáty Pikové v nejbližších měsících čeká. O naší pracovitosti, repertoáru a souznění našich hlasů dáme vědět na třech hlavních akcích, ke kterým v prvním pololetí roku 2006 směřujeme.

 

Neděle 28. května 16.00 hodin Chotěboř kostel sv. Jakuba Většího

Koncert z cyklu Hudební slavnosti, který organizuje firma Klasik paní Mirky Strejčkové a Město Chotěboř, vystoupí Václav Hudeček (housle), Petr Adamec (klavír) a smíšený pěvecký sbor Doubravan, sbormistr Renáta Piklová. V našem programu zazní Biblické písně Antonína Dvořáka ve sborové úpravě Jarmila Burghausera s klavírním doprovodem Josefa Seckého a sopránovým sólem Elišky Žákové (oba jmenovaní mají k Chotěboři vztah, o němž se blíže zmíníme v doplňkovém programovém materiálu přímo při koncertu).

Sobota 10. června celodenní zájezd na soutěžní mezinárodní sborový festival Svátky písní Olomouc 2006 (34. ročník). Účast v kategoriích: duchovní písně a církevní hudba a capella, lidová píseň.

 

Úterý 4. – pondělí 10. července zájezd na Slovensko a do Maďarska. Koncerty a vystoupení: Spišské Vlachy, Spišský hrad, Dóm sv. Alžběty Košice, hlavní pódium při Rybích dnech v Tiszafüredu, amfiteátr v Hortobágy (jedna z největších travnatých stepí v Evropě – pusta, která je pro svůj jedinečný význam zanesena na Seznam světového dědictví UNESCO), katolický kostel v Tiszafüredu… Zájezd se koná na pozvání členů sboru Vlašan ze Spišských Vlachů a maďarských sborů Énekszó Alapítvány Tiszafüred a Harmónia Vegyeskar)

   A kdyby urputnou zimu nahradilo snad ještě urputnější léto, vykročíme mu vstříc v nových sborových tričkách.

   Na shledanou se s Vámi na svých cestách, vystoupeních, ale třeba i na zkouškách těší DOUBRAVAN                                                                                
(Pavel Fiala 23.4.2006)

více na

www.doubravan.infobar.cz

www.hudebnislavnosti.cz

www.festamusicale.cz

www.spis.sk

www.tiszafüred.hu

www.hnp.hu )

© Infobar 2006